Contact+clubinfo

 

Start

 

 

  BSC secretariaat  Marij Timmerman

 

050/31.68.99 maandag tot en met vrijdag telkens van 9u tot 17u 

 

 

 

  BSCschaatsfun@gmail.com

 

 

 

 

 

Onze jeugdwerking heeft als doel,

kinderen en jongeren in kwaliteitsvolle omstandigheden te laten sporten.

Dit brengt wat clubwerking met zich mee, zo heeft BSC 2 API dames waar al onze leden terecht kunnen met vragen en waar ze advies op maat krijgen. Om de API werking te ondersteunen zijn er gedragscodes en een afspraak nota opgemaakt.

De G-werking is een logisch gevolg van onze denkvisie " laten we kinderen een goed gevoel geven tijdens het sporten ".

Zo zijn recreanten welkom en begeleid ons trainersteam jeugdige schaatsers tijdens hun sportieve groeiweg naar nationale en internationale shorttrack wedstrijden.

Veiligheid is één van onze hoofd prioriteiten en zo ondertekende wij het engagement " Impact op het hoofd"

 Wedstrijden brengen wat papierenwerk met zich mee, zo is er via de schaatsfederatie een  sportverzekering en raden we onze leden aan regelmatig een dokters screening te ondergaan en ons het ingevulde medisch attest te bezorgen.

Als kinderen -18 met  trainers of andere ouders voor internationale wedstrijden de grens overtrekken is er een toestemmingsformulier nodig en al deze noodzakelijke documenten worden uiteraard volgens de nieuwe GDPR normen bijgehouden.

 

 

Onze club steunen ?

Dat kan, Mail

BSCschaatsfun@gmail.com

 

Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 13 december 2022  Boudewijn Schaats Club VZW  0408-705-441  --  Oostendsesteenweg 99  --  8000 Brugge  --  050/31.68.99  --  © Copyright BSC