Samen sporten, samen sterk.                                                

 

BSC is sinds december 2018 een Shorttrack Club met  G-Werking.

    Onze deuren staan open voor sportievelingen met een auditieve en verstandelijke beperking.

Voor bijkomende info ; 050/31.68.99  of   BSCschaatsfun@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Jeugdwerking.

Recreatieve en competitieve onderstening.

Aangesloten bij een erkende federatie en alle leden zijn lid bij de Vlaamse Schaats Unie (https://www.vlsu.be/ ) en genieten zo van een verzekering.

De jeugd kan doorgroeien naar nationale en  internationale wedstrijden.

Is een wedstrijd ambitie er niet, geen probleem want ook op recreatief niveau werken we aan een gezonde en ondersteunde sportbeleving.

Begeleiding door ervaren en gediplomeerde trainers en dit tijdens elke training op en naast het ijs, als ook tijdens de wedstrijden in binnen en buitenland.

We werken met diploma’s en oefenen elke training de vooropgestelde doelen, zodat iedereen die zich inzet de kans krijgt deze te behalen.

Jaarlijks is er in samenwerking van de KBSF en VLSU een zomer schaatskamp voor de jeugdige schaatsers E/F/D. Zelf organiseren we zomertrainingen zodat ook naast het ijs onze leden actief blijven. Tijdens de corona werden deze trainingen via Skype gegeven en dit 5x in de week.

BSC heeft een AanspreekPunt Integriteit en volgt de opgestelde basis gedragscodes voor de 6 pilaren binnen de club; sporter, trainer, bestuur, scheidrechter, ouder en supporter.

De club voorziet ook huurschaatsen daar de voeten bij jeugdige sporters snel groeien en deze kunnen per seizoen gehuurd worden, de club voorziet ook specifiek shorttrackmateriaal aan democratische prijzen. Zoals clubkledij, schaatsmateriaal en gekeurde shorttrack helmen.

De club biedt een luistert oor voor jongeren in armoede, er kan altijd een afspraak gemaakt worden en samen worden de verschillende oplossingen besproken en uitgewerkt, zodat ook deze jongeren actief sportief kunnen zijn binnen hun geliefde sport.

 

 

Het BSC bestuur,   

 

 

 

Onze club steunen ?

Mail

BSCschaatsfun@gmail.com

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 06 september 2020  Boudewijn Schaats Club VZW  0408-705-441  --  Oostendsesteenweg 99  --  8000 Brugge  --  050/31.68.99  --  © Copyright BSC

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 06 september 2020  Boudewijn Schaats Club VZW   --   0408-705-441  --  Oostendsesteenweg 99  --  8000 Brugge  --  050/31.68.99  --  © Copyright BSC